Jeg anser meg ikke som noen stor kokk, men har i det siste fått lysten til å lage god mat, og ikke bare kjøpe "fast food". Egentlig hadde jeg heller aldri tenkt på å blogge.
Så slo det meg når jeg sto og lagde middag med en oppskrift fra REMA 1000 sitt hefte fra 2012. Jeg har jo mange av disse heftene, og så vidt jeg vet så er det ingen som blogger om akuratt dette. Så med litt inspirasjon fra Julie & Julia, en film om matblogging så kan jo dette bli interessant. Interessant på to måter. 1. Om det i det hele tatt er noen som kommer til å lese denne bloggen, 2. Om jeg kommer til å bli en bedre kokk.
Her er et bilde av mitt lille kjøkken. så her kommer det til å bli mye søl og feil og forhåpentlig vis laget mye god mat. Til nå så har oppskrifter blitt fulgt slavisk, med lite rom for nytenktning. Så jeg håper at jeg underveis i dette lille prosjektet blir en bedre kokk og lærer meg til å lage mat uten å følge hver enkelt oppskrift.
Jeg vil gå igjennom alle oppskrifter, mitt mål er en hver dag fremover. Men det får tiden vise om jeg får det til. Jeg kan i alle fall love 3 pr uke. Jeg har ca 200 oppskrifter jeg skal igjennom fremover og tips om andre oppskrifter, samt kommentarer på det jeg har laget taes imot med glede.
Jeg håper og med denne bloggen å vise at det går an for mannfolk å lage god mat, det er nok mange menn som meg der ute som kvier seg litt til å stelle seg foran kjeler og stekepanne. Min far er blant de som helst går en omvei forbi stekeplatene.
Bloggen skulle få sin ilddåp 8 mars, men jeg klarte ikke å vente. Så det første innlegget kommer senere i kveld :)))
SAS
Dette er en kake jeg lagde i forbindelse med OL En veldig god med fryktelig mektig kake. Den veide vel ca 2.6 kg. Jeg kommer kanskje til å prøve meg på mer baking fremover. Men først og fremst så er det middager som kommer til å være første prioritering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar